jueves, 28 de abril de 2011

PARIS - BREST -PARIS 2011

Informació París-Brest-París 2011

Com tots els breveteros sabeu, aquest any es celebrarà a França una nova edició de la París-Brest-París. El passat mes de febrer es va portar a terme una reunió Manresa per explicar els detalls d’aquesta edició. Pels que no veu poder estar presents, passem un breu resum:

- Es va presentar l’equip organitzador format per 28 socis de l’Audax Club Parisien, 1500 voluntaris al llarg dels 1200 qms i 9 ciutats amfitriones amb els seus clubs cicloturistes. Es va recalcar l’agraïment que els participants hem de tenir en vers ells.

- El control de bicis i lliurament de paperassa es farà el dissabte 20 d’agost per a tothom. Els que surten dilluns amb 84 hores podran fer-ho el matí del diumenge.

- Dissabte dia 20 és tarda festiva. Hi haurà activitats diverses amb castell de foc inclòs al fer-se fosc.

- Hi haurà una acció caritativa en benefici del Institut Curie de lluita contra el càncer, on aniran a parar els beneficis de la PBP en cas que n’hi hagin.

- Sortides avançades: de les 16:00 a les 17:00 hores del diumenge dia 21 surten els ràpids. A les 17:30 surten les bicis especials de 90 hores. De les 18:00 a les 20:00 els inscrits amb 90 hores. De 21:00 a 22:00, sortides lliures en grups de menys de 20 inscrits amb 90 hores. Dilluns dia 22 a les 4:50 surten els especials de 84 hores. A les 5:00 el grup de les 84 hores. De 5:30 a 8:00, sortida lliure dels inscrits en 84 hores. Aquests últims han de tenir en compte que cada minut que pasi de les 5:00, el tenen de menys. Així, els que surten a les 8:00 del matí tindran només 81 hores per acabar la PBP.

- Inscripcions simplificades. Tot per internet, inclòs el pagament.

- Seguiment del participant amb carnet de ruta, a segellar als controls, i xip electrònic pel seu seguiment a través d’internet.

- Punt per dormir a Saint-Nicolas-du-Pelem, a 46 qms de Loudeac i 33 de Carhaix. Descongestinarà el restaurant i els dormitoris dels dos controls (Loudeac i Carhaix). No és obligatori parar.

- Es passarà per el centre de Brest.

- Serà obligatori portar una armilla reflectant d’alta visibilitat que compleixi les normes franceses EN471. Al fer la inscripció es podrà encarregar un model fet expressament per l’ACP.

- Preinscripcions: tindran un cost no reenborsable de 30 euros que aniran a compte de la inscripció.

- Inscripcions: comencen l’11 de juny. El 19 de juny és l’últim dia per convertir la preinscripció en inscripció. En cas de no fer-ho, es perd la plaça reservada. L’últim dia per inscriure’s és el 17 de juliol. L’import no està establert encara, però serà aproximadament de 100 euros.

- Places disponibles: hi haurà places per 198 cicloturistes espanyols. Aquesta xifra pot augmentar si altres països no arriben al cupo establert.

- L’import de la inscripció inclou la participació, un bidó, portadocuments, placa de quadre, carnet de ruta, xip de seguiment, medalla si s’homologa el brevet, medalla super randonneur, assegurança de repatriació mèdica i anul.lació segons modalitat triada, recolzament per motos i cotxes oficials, accés als controls, dispositiu de socors en els punts de control i, finalment, el DVD i la revista de resultats que estaran preparats al gener del 2012

Per més informació entreu a la pàgina www.paris-brest-paris.org

------------
FUENTE - FEDERACION CATALANA DE CICLISMO.