miércoles, 15 de mayo de 2013

XVIII Marxa btt Caixa Rural “la Vall”


El 20 de maig es celebra a La Vall d’Uixó la segona prova del II Circuit marxes Btt Castelló. La segona edició d’aquest circuit ha produït una gran aceptació dels participants avalat per els més de 300 ciclistes de mitja que han acudit a les tres proves anteriors.Aquest any hem fet dues modificacions al circuit, una primera obligada, perque governació ens posava entrebans al pas de la marxa per la carretera interior del poble. Aleshores, ho hem solucionat fent una eixida controlada de 3,5 km fins el punt on es donarà l’eixida oficial.La segona modificació ha estat al circuit, concretament els 6km primers es canviaran, de manera que, així com abans transcorrien per un terreny fácil, hara ho faràn per un altre on el desnivell es considerable.La resta del circuit romandrà igual que l’any passat.Datos del recorregutInscripcions: www/circuitmarxesbttcastello.comEixida: a les 9:00 hores.

Lloc: pista de atletisme.

Distància: 40 kms.

Dificultat: mitja.

Avituallaments: 2 y esmorçar al final.

Inscripcions: Inscripció anticipada mijant pagament amb tarjeta circuitmarxesbttcastello.com o en tendes col·laboradores.

Preu: 16 € FED i 20 € NO FED.

Termini d’inscripció: Fins el 17 de maig a les 22:00 hores.RECORDEU: Presentar els federats la llicència a la replegada del dorsalTots els inscrits rebran una tovalla de microfibra 138 x 75 cms. amb funda, diploma, avituallaments i esmorçar al acabar.

Servici de vestuaris amb dutxes.

Sistema de cronometraje amb chip i dorsal.Trofeos:

5 primers classificats Scrach.

Medalles als 3 primers classificats per categoria.

Trofeo al club més nombros.

INSCRIPCIONS OBERTES

Termini d’ inscripció: fins al dijous 17-5-2012 a les 22:00h. Inscriu-te a circuitmarxesbttcastello.com


------------------------------------------------------------------------------------------------
FUENTE- terratremols.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario

COMENTARIOS.